nieuwe collega's

Nieuwe collega’s

We zijn ontzettend blij dat we in een tijd met een groot lerarentekort toch twee nieuwe collega’s kunnen verwelkomen. Sebastiaan Paff en Kira Visser. Sebastiaan gaat maatschappijleer, M&M, persoonsvorming, mediawijsheid en ICT geven. Kira gaat wiskunde en rekenen geven aan de bovenbouw en OB3.

Economie en Engels
Daarnaast is Gerda Soethof bereid om haar pensioen nog een jaartje uit te stellen. Ze blijft economie geven. Kadir Turan, die nu al de uren Engels van Monique Kusters vervangt, gaat ook de uren Engels van Mirella Boerstra overnemen.

Voorstelronde
Twee van onze collega’s stellen zich kort voor. Eerst is het de beurt aan Kadir: ‘Mijn naam is Kadir Turan. Ik ben getrouwd met Aysel en heb een zoon van zes, Mahir. Wij wonen in Leiden. Naast mijn werk vind ik sporten, lezen, en films kijken leuk. Ik werk sinds september 2021 als docent Engels bij Vso Leystede. Ik ben een enthousiaste leraar Engels die graag met allerlei verschillende leerlingen werkt. Verder ben ik geïnteresseerd in alles wat met taal te maken heeft!

Kadir Turan

Ook Sebastiaan stelt zich graag voor: ‘Mijn naam is Sebastiaan Paff, en ik kom vanaf volgend schooljaar werken bij Vso Leystede! Ik ga werken als docent en coach van OB1. Ik woon in Alphen aan den Rijn samen met mijn vrouw Anouk en mijn zoontje Lennon. Ook hebben wij een super lieve hond die Lana heet. In mijn vrije tijd speel ik graag videogames en ik ga graag karten met vrienden. Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten!’

Sebastiaan Paff

We zijn enorm blij dat we met een volledig team aan het nieuwe schooljaar beginnen!