Kom werken bij

Wil je ook meehelpen het beste uit onze leerlingen te halen? Je bent van harte welkom! We zoeken mensen die buiten de lijntjes durven te kleuren en betekenisvol werk willen doen. Professionals die willen blijven leren zodat ze optimaal bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van hun leerlingen en collega’s. Werken bij Vso Leystede is speciaal!

Werken bij Vso Leystede is werken in een team van enthousiaste en gedreven specialisten. Samen maken wij ons sterk voor leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs.

In het voortgezet speciaal onderwijs volgen de leerlingen geen standaard curves of gemiddelden. Daarom krijg je bij ons ook de ruimte om dingen anders te doen. We zoeken mensen die buiten de lijntjes durven te kleuren. Professionals die willen blijven leren zodat ze optimaal bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van hun leerlingen en collega’s.

Open cultuur
We bieden jou een interessante werkomgeving, met een open cultuur en veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Onze leerlingen zijn bijzonder, geen dag is hetzelfde. Wil jij echt iets bijdragen aan hun leven en ben je bevoegd om te werken met deze prachtige doelgroep? Kijk dan welke vacature aansluit op jouw talenten.