Word jij onze nieuwe docent Economie?

Word jij onze nieuwe docent Economie?

Over onze school

Vso Leystede is een vmbo-opleiding voor leerlingen met een fysieke beperking of langdurig zieke leerlingen. We werken nauw samen met een reguliere vmbo-school; Beroepscollege Leystede. Door deze samenwerking willen wij onze leerlingen zo optimaal mogelijk voorbereiden op een vervolgopleiding. We gaan binnen ons onderwijs uit van ‘maximale zelfstandigheid’ en zijn ‘speciaal waar nodig, maar gewoon waar dat kan’!

Vanaf 1 september 2024 zoeken wij een: Docent Economie wtf 0,7

Over het werk

Je werkt in een prachtig, duurzaam schoolgebouw in het Leidse Houtkwartier; op loopafstand van het CS in Leiden. De klassen waaraan je lesgeeft zijn klein (maximaal 16 leerlingen) en waar nodig krijg je ondersteuning van een onderwijsassistent, een IB’er of een gedragsdeskundige. Je bent coach van een aantal leerlingen en wordt zelf tijdens je inwerkperiode ook gecoacht door één van onze IB’ers.

Over jou

Je bent in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid economie, of je bezit een PABO-diploma en bent bereid een tweedegraadsbevoegdheid te behalen. Onze leerlingen willen graag een gedreven docent met humor. Ze willen vertrouwen in je kunnen hebben en je moet duidelijk zijn, dus goed kunnen aangeven waar je grenzen liggen. Ook geduld wordt op prijs gesteld; indien nodig willen ze graag dat je iets héél vaak uitlegt.

En verder …

  • ontvang je een salaris conform de cao PO en een reiskostenvergoeding;
  • heb je toegang tot online cursussen;
  • kun je gebruik maken van een fietsplan.

Het team wil graag een gemotiveerde, flexibele collega met een groot relativeringsvermogen. Iemand die open staat voor vernieuwingen in het onderwijs en goed samenwerkt met collega’s.

Lijkt het je wat?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Mail dan een motivatiebrief en een CV naar info@vsoleystede.nl

Voor vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdelingsdirecteur Carla Reijners. Telefoonnummer 071 517 50 11.

Bekijk hier de complete vacature in PDF.

Leerlingen vertellen over de superleuke school: